Over ons

U bent van harte welkom op onze boerderij gelegen in Noord Brabant aan de rand van Drimmelen . Drimmelen ligt aan de poort van de “Biesbosch” dat bekend staat om zijn 4000 ha natuurschoon en grote jachthaven. Ga eens mee met een georganiseerde (bever) tocht per boot door de “Brabantse Biesbosch”.

De boerderij is een veehouderij-bedrijf met melkkoeien met uiteraard de bijbehorende kalfjes. Het kan zijn dat u een bevalling meemaakt van een koe. s´Morgens en s´avonds worden de koeien gemolken en als u wilt kunt u een kijkje nemen in een 12 stands melkstal. Boerderijcamping “Hoeve Bouwlust” is gelegen op 1,5 km afstand van Drimmelen en ook van Made . In Made is een ruim aanbod aan supermarkten , bakkers ect.

Op boerderijcamping “Hoeve Bouwlust” kunt u een 20 km fietsroute lenen en de mooie omgeving verkennen. Verders hebben we goede sanitaire voorzieningen (totaal gerenoveerd in 2018) en concurrerende prijzen. Voorbeeld all in tarief voorseizoen/naseizoen : caravan, auto, elektra, douche, 2 personen voor 19,00 euro per nacht incl toeristenbelasting! (voor SVR-leden). Onze camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR) .
Huisdieren zijn toegestaan.

In 2022 hebben we en Mesh WIFI netwerk aangelegd met 6 routers waarbij u met het beste signaal verbonden wordt.

Aankomsttijden : vanaf 12.00 uur s ‘middags. 
Vertrektijden : tot 12.00 uur s ‘morgens.

Dus wij hopen u te mogen begroeten en tot ziens op “Hoeve Bouwlust”

Fam van Loenhout

“Prima camping. Sanitaire voorzieningen prima.”
cropped-hoevebouwlust1.png
Fenny Keijzer
Bezoeker
“Als je van boeren camping hou en van water zoals de Biesbosch dan zeg ik kom bij deze familie langs.”
cropped-hoevebouwlust1.png
Martin van der Noll
Bezoeker